Test din sæd & fertilitet

Sædtest til hjemmebrug

ExSeed Health
Trustpilot
Buy now
Pris:
kr. 633.82 DKK

Vores mandlige fertilitetstest måler sædvolumen, bevægelighed og koncentration til WHO-standarder - alt sammen fra din smartphone! Forøg dine chancer for at blive gravid med det inkluderede livsstilsprogram

Inkluderer
 • 15 min gratis konsultation med fertilitetsekspert

Tilføj
Adding to cart...
Clean ingredients. Cruelty-free. Zero plastic.
Se dine sædceller forstørret 200 gange

Se dine sædceller forstørret 200 gange

Følg dine svømmere live og tæt på ved hjælp af ExSeed enheden med dit  smartphone-kamera, alt sammen uden at du eller din prøve forlader dit hjem.

Følg ændringer i sædets sundhed

Med 10 tests kan du følge ændringerne over et år
W
T
F
T
W

Hvad vi måler?

ExSeed hjemmetest af sæd måler det samlede antal mobile sædceller.
Volumen
Volumen
Koncetrationen
Koncetrationen
Volumen
Motilitet
Hvad vi måler?

FAQ

For at kunne undersøge dit sæd, vil din læge bede dig om at aflevere en sædprøve. Normalt ejakulerer du i et bæger i et rum på din læges kontor. Prøven vurderes derefter under et mikroskop, hvilket vil give nyttige oplysninger om dine sædcellers specifikke funktioner (dvs. sandsynligheden for, at en prøve resulterer i en gravid partner). Normale sædprøver sporer volumen (mængden af sæd), koncentrationen (hvor mange sædceller du har pr. milliliter sæd, Motilitet (mængden af bevægelige sædceller), og det samlede antal bevægelige sædceller (den samlede mængde af bevægelige sædceller i et ejakulat). Nogle fertilitetstests for mænd vurderer desuden funktioner som morfologi (sædcellernes udseende), pH-farve, tilstedeværelsen af andre celletyper og væskeopløsningstiden.

ExSeed hjemmetest af sæd giver dig: Volumen, koncentration, motilitet og det samlede antal bevægelige sædceller, hvilket svarer til det, som mange klinikker vurderer. Dette skyldes, at det samlede antal mobile sædceller er det tal, der har været mest forbundet med chancen for graviditet (1).

ExSeed hjemmetest af sæd giver dig: Volumen, koncentration, motilitet og det samlede antal bevægelige sædceller, hvilket svarer til det, som mange klinikker vurderer. Dette skyldes, at det de mest almindelige diagnoser for en sædanalyse omfatter: Hypospermi: Hvis der er et lavt volumen Oligospermi: Hvis der er en lav mængde sædceller Azoospermia: Hvis der slet ingen sædceller er Asthenozoospermia: Hvis der er en stor mængde sædceller, der ikke bevæger sig Tetrazoospermia: Hvis der er en stor mængde unormale sædceller. Leukospermia: Hvis der er en stor mængde runde celler/hvide blodlegemer i prøven. Necrospermia: Hvis der er en stor mængde døde sædceller. 1) https://doi.org/10.1093/humrep/dev058
Samlede antal mobile sædceller er det tal, der har været mest forbundet med chancen for graviditet (1).

 • Et sæt med 2 tests er perfekt, hvis du kun ønsker et snapshot af din sædkvalitet. Vi følger WHO's retningslinjer og anbefaler mindst to tests for at undgå uregelmæssigheder i resultaterne.

 • Et sæt med 5 tests gør ikke blot at du kan se din nuværende sædkvalitet, men også forbedringerne, når du gennemfører de anbefalede ændringer fra vores app over nogle få måneder. Sættene med 5 tests er billigere pr. test end sættet med 2 og leveres med en gratis fertilitetskogebog.

 • Et sæt med 10 tests gør at du kan følge dine ændringer i sædets sundhed over en periode på et år. Det er også billigst pr. test og leveres med en gratis fertilitetskogebog og en gratis fertilitetsguide.

Sædkvaliteten varierer naturligt, hvilket betyder, at du kan få en test, der ikke er ideel den ene dag, men stadig har en normal sædkvalitet. Flere faktorer påvirker sædkvaliteten herunder sygdom. Vi anbefaler derfor, at du tester din sædkvalitet to gange. Det bør være med mere end en uges mellemrum, og det vil være godt at teste den igen en måned efter. Dette er også, hvad der anbefales i WHO's retningslinjer for test af sæd.

ExSeed hjemmetest af sæd sporer de samme parametre, som du ville få på de fleste klinikker. Disse omfatter; volumen (mængden af sæd), koncentration (hvor mange sædceller du har pr. milliliter sæd, Motilitet (mængden af bevægelige sædceller), og det samlede antal bevægelige sædceller (den samlede mængde af bevægelige sædceller i et ejakulat). Det skyldes, at det samlede antal bevægelige sædceller er det tal, der har været mest forbundet med chancen for graviditet (1). 1) https://doi.org/10.1093/humrep/dev058

Exceed Test Kit
Exceed Test Kid
Hvordan

Lever - Test - Kend - Forbedre

 1. 1
  Levere din prøve.
 2. 2
  Test sædkvaliteten.
 3. 3
  Kend til din score.
 4. 4
  Forbedre din fertilitet.
Sandy Christiansen

Anbefales af fertilitetseksperter

Gratis konsultation med fertilitetseksperter

Interne specialister gennemgår hver test manuelt for at give dig den ultimative ro i sindet

Mint Charcoal Toothpaste
SELECT FLAVOR:
SELECT SIZE:
4 Month
4 Month
Test din sæd & fertilitet
Sædtest til hjemmebrug
ExSeed Health
Buy now