POTENSKLINIKKEN

Vores mission er at forbedre livskvaliteten hos mænd

Det skal ikke være tabu at søge om hjælp til at forbedre dit seksuelle velvære og livskvalitet.

Følg os på Instagram

Mød vores behandler

Vores behandler

Laura Stichling

Sygeplejerske og behandler

Uddannet august 2017, fra Rotenburg Wümme/Tyskland og dansk autorisation i juni 2018. Jeg har tidligere erfaring som operationssygeplejerske i Danmark og Norge og har også haft gang på den urologiske afdeling, hvor jeg har assisteret i mindre urologiske indgreb både i lokal- og fuldbedøvelse. Jeg er uddannet og oplært af Dr. Motil i Shockwave behandling for ED, som er en af Europas førende læger indefor faget og har udgivet flere studier om emnet.

Jeg varetager behandlingerne hos Potensklinikken, og står for den daglige drift af klinikken. Jeg foretager både de indledende samtaler, samt behandling med fokuseret Shockwave.

Er du klar til behandling?

Kontakt os

Du er altid velkommen til at ringe eller skrive for at høre mere om behandlingen eller book en tid for en kosultation med vores behandler.

  • Telefon nummer

    +1 (555) 000-0000

  • Adresse

    Rødager Allé 129, 2610 Rødovre (Der er gratis parkeringsmuligheder i området)

By clicking “Accept”, you agree to the storing of cookies on your device to enhance site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts.
Book Tid

Du bedes vælge “Shockwave Terapi - Enkelt ydelse (DKK 850,00) for at komme ind til den rette behandler.

Bemærk at første behandling er en konsultation med vores sygeplejerske samt behandling med en varighed på 60 min i alt. Får man ikke behandling, betaler man 500 kr. for konsultationen.

Vi tager imod MobilePay, ellers fremsendes der en regning.

Book tid