En komplet guide til Shockwave Terapi

Shockwave Terapi

Også kendt som chokbølgeterapi

Effektiv behandling af erektil dysfunktion

Langvarige resultater

Skånsom, non-invasiv og smertefri

Shockwave Terapi

Hvad er Shockwave?

Shockwaves, også kendt som chokbølger, er akustiske trykbølger, der adskiller sig fra almindelige lydbølger på flere måder.

Disse bølger dannes som korte pulser med en pludselig og stærk stigning i trykket, efterfulgt af en hurtig reduktion i trykket. Denne markante ændring i tryk, skaber en kraftig bevægelse i det omgivende medium, hvilket gør shockwaves i stand til at bevæge sig hurtigt gennem væv eller væske.

Vi bruger lavintensiv ekstrakorporeal shockwave-terapi (Li-ESWT), der anvender lavere energiniveauer sammenlignet med andre anvendelser af shockwaves. Dette gør terapien sikker og non-invasiv. Vi retter shockwaves mod penisområdet for at øge blodcirkulationen, stimulerer vækstfaktorer og bidrager til vævsheling og forbedring af cellesundhed over tid.

The standard chunk of Lorem Ipsum used since the 1500s is reproduced below for those interested. Sections 1.10.32 and 1.10.33 from "de Finibus Bonorum et Malorum" by Cicero are also reproduced in their exact original form, accompanied by English versions from the 1914 translation by H. Rackham.

Hvad vi ønsker at opnå

Hvad vi ønsker at opnå
Shockwave Terapi
Shockwave Terapi

Hårdere, stærkere og fyldigere

Shockwave Terapi øger blodcirkulationen i penisområdet og styrker vævet, hvilket resulterer i forbedrede erektioner.

Øget seksuel nydelse og glæde

Shockwave Terapi styrker nervefunktionen ved at øge kommunikationen mellem nervesystemet og penile væv. Dette resulterer i mere intens og tilfredsstillende orgasmer.

Trap ned på medicin

Shockwave Terapi kan reducere behovet for potensmedicin som Viagra. I visse tilfælde kan det endda muliggøre fuldstændig ophør af medicinering.

Hvordan fungerer det?

Shockwave terapi opnår sin virkning gennem en proces kaldet mekanotransduktion. Denne afgørende mekanisme involverer skabelsen af mekanisk stress og turbulent flow. Disse påvirkninger aktiverer cellernes evne til at omdanne dem til kemiske signaler, som fremmer vækstfaktorer og heling.

Direkte Effekt: Mekanisk Stress

01

Direkte Effekt: Mekanisk Stress

Energien fra shockwave påvirker cellemembranet direkte ved deforme celler og udløser vækstfaktorer og andre signalstoffer. Den mekaniske stress kan også nedbryde kalk- og fedtaflejringer, og er med til at fremme heling og stimulere cellulære reparationssystemer.

Indirekte Effekt: Turbulent Flow

02

Indirekte Effekt: Turbulent Flow

Shockwave kan midlertidigt inducere turbulent flow, hvilket normalt opfattes som tegn på vaskulær stress eller sygdom. I respons på denne turbulente strømning frigiver blodkarrene kvælstofoxid (NO) og VEGF. Disse signalstoffer spiller en afgørende rolle i at fremme dannelsen af nye blodkar (angiogenese).

Behovet for P-Shot afhænger af dine personlige mål og præferencer. Mens penispumpe og extender kan give positive resultater i sig selv, kan P-Shot yderligere forstærke og fremskynde processen, især når det kommer til sundhedsfremmende og forbedring af erektionskvalitet. Vi tilbyder P-Shot som en valgfri komplementær behandling for dem, der ønsker at maksimere deres resultater og opnå de bedst mulige effekter.

 • Forøgelse af cellepermeabilitet (16)

 • Stimulering af mikrocirkulationen (blod, lymfe) (17,18)

 • Frigivelse af nitrogenoxid (NO), som fører til vasodilation, øget metabolisk aktivitet og angiogenese og har en antiinflammatorisk virkning (21,22)

 • Reduktion af ikke-myelinerede nervefibre (20)

 • Frigivelse af væksthormoner (blodkar, epitel, knogler, collagen osv.) (21,24,25,26)

 • Stimulering af stamceller (27,28)

 • Stimulering af neuroner (neural spiking) (19,35)

 • Antibakteriel virkning (23)

 • Udgivelse af substans P (19)

Shockwave Terapi Machine

Hvorfor vi i Potensklinikken bruger Piezowave2?

Og det er der gode grunde til:

Lydhovedet består af små piezokrystaller, der arbejder sammen for at generere shockwave. Piezokrystaller er unikke, da de kan arrangeres i forskellige mønstre og former for at opnå specifikke terapeutiske effekter. Piezowave2 skiller sig ud ved at have en langstrakt lydhovedform, mens andre maskiner bruger runde former. Denne langstrakte form muliggør en unik terapeutisk tilgang og adskiller Piezowave2 fra konkurrenterne.

Patenteret teknologi

Lydhovedet på Piezowave2 er specielt designet til behandling af erektil dysfunktion og er derfor optimeret til dette formål. Andre maskiner, som f.eks. Storz, er mere udbredt og anvendes af mange fysioterapeuter. Disse maskiner har runde lydhoveder, der muliggør dybere penetration af shockwaves og er velegnede til behandling af en bred vifte af muskulære lidelser.

Speciallavet til behandling af penis

Piezoteknologi adskiller sig ved at kunne generere shockwaves direkte uden behov for væsker eller komplekse elektriske udladninger eller elektromagnetiske felter. Dette giver piezoteknologi en fordel i præcision og kontrol over behandlingen samt en mere kompakt og bærbar enhed, hvilket ofte foretrækkes i medicinsk praksis.

Genererer direkte chockbølger

Behandler en større overflade

Piezowave2 leverer en højere dosis terapi pr. behandling sammenlignet med andre apparater. En afgørende faktor for terapiens effektivitet er den samlet mængde af energi, der leveres til vævet.
Lydhovedet på Piezowave2 kan overføre energi til en større overflade, der sikrer en ensartet og vedvarende dækning.

Mellem 6000 - 12000 shocks pr. behandling

Vi administrerer op til 4x flere shockwaves per behandling

Potensklinikken leverer mellem 6.000 og 12.000 stød pr. behandling, sammenlignet med andre klinikker, der kun giver 3.000-5.000.

hvorfor flere shocks er bedre

Andre kan ikke give så mange
Mindre levetid

Antal af shockwaves
12,000
Til hvem?
Til hvem?
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Hvor lang tid tager det for at virke?

1-21
Dage

Tidlige forbedringer i blodgennemstrømning og cellulære processer.

4-12
Uger

Etablering af angiogenese, vævsomdannelse og begyndende nerveforbedring.

2-6
Månededer

Fulde behandlingsfordele, inklusive nerve-regenerering og betydelige natlige erektionsforbedringer, opnås.

Det er vigtigt at bemærke, at selvom mange individer måske begynder at bemærke forbedringer på mellemlang sigt (4-12 uger), kan de fulde fordele, især relateret til nerve-regenerering, tage op til 6 måneder. Individuelle reaktioner kan variere, og behandlingens effektivitet kan påvirkes af faktorer som sværhedsgraden af erektil dysfunktion, generel sundhed, livsstil og overholdelse af supplerende terapier eller anbefalinger.

Shockwave Terapi 101

Kan jeg modtage behandlingen?

Teoretisk set kan shockwave-terapi hjælpe alle patienter med erektil dysfunktion (ED) og endda forbedre erektioner hos mænd uden problemer for at forhindre erektil dysfunktion.

En fuld forudgående diagnostisk vurdering anbefales altid for at fastslå, om det er passende, og for at fastlægge den optimale behandlingsprotokol.

Hvad er de forventede fordele?

Der er stigende videnskabeligt bevis for, at Shockwave Terapi for ED kan hjælpe på følgende måder:

Patienter med mild til moderat ED, der reagerer godt på PDE-5-hæmmere, kan muligvis genvinde deres naturlige erektioner og ikke længere behøve medicin.

Patienter med moderat til svær ED, der ikke reagerer på PDE-5-medikamenter og er afhængige af injektioner eller andre lokale behandlinger, kan blive mere følsomme over for PDE-5-medikamenter efter Shockwave Terapi.

Shockwave Terapi vil i de fleste tilfælde forbedre resultaterne af andre behandlingsmetoder.

Hvad kan jeg forvente under behandlingen?

Hver behandlingssession varer ca. 20 minutter.

 • Under behandlingen vil en medicinsk praktiker anvende en særlig sonde på forskellige dele af penis og perineum.

 • De fleste patienter oplever meget lidt ubehag eller smerte under sessionen.

 • Det er vigtigt at informere den medicinske praktiker, hvis du ikke føler dig komfortabel, så intensiteten af shockwaves kan justeres.

Hvad er den bedste behandlingsprotokol for Shockwave Terapi?

Der er ingen én størrelse passer til alle protokol, da kliniske forsøg har forskellige variabler.

Forvent mindst 6 sessions over en tre-ugers periode.

Antallet af stød kan variere, men bør lægge mellem 3000 og 5000 shockwaves pr. session.

Kan behandlingen gentages regelmæssigt?

Da metoden ser ud til at have en fysiologisk effekt på erektionsmekanismen, er gentagelse af behandlingen efter et vist tidsrum fortrukket.

Spørgsmålet om en mulig mætningseffekt forbliver ubesvaret og kræver yderligere undersøgelse.

Er resultaterne permanente?

De biologiske virkninger af Shockwave Terapi er permanente, men ED afhænger af patienters livsstil og er normalt et symptom på underliggende helbredsproblemer, der fører til ED.

Resultaterne af behandlingen er bevaret i op til 12 måneder, men yderligere studier kræves for at undersøge langtidsvirkningen.

Er behandlingen smertefuld?

Nogle gange kan behandlingen være mindre smertefuld, men de fleste kan tåle disse intense minutter uden medicin.

Hvis patienter oplever smerte under behandlingen, kan behandleren foretage justeringer for at reducere ubehaget.

Er der smerter efter behandlingen?

Normalt oplever patienter nedsat smerte eller ingen smerte umiddelbart efter behandlingen.

En mild og diffus smerte kan dog forekomme et par timer senere og vare en dag eller deromkring.

Hvad hvis der opleves smerte efter behandlingen?

Shockwave Terapi udløser en inflammatorisk respons i det behandlede væv, og patienter kan bruge almindelige smertestillende midler efter behov.

Antiinflammatoriske medikamenter eller is må ikke bruges i det behandlede område, da det kan forstyrre kroppens evne til at hele sig selv.

Hvad hvis Shockwave Terapi ikke virker?

Normalt er responsen på Shockwave Terapi god, men det kan tage flere måneder, inden den maksimale effekt opnås.

Hvis patienten efter 3-4 måneder stadig ikke oplever en mærkbar forbedring, skal andre behandlingsmetoder overvejes.

By clicking “Accept”, you agree to the storing of cookies on your device to enhance site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts.
Book Tid

Du bedes vælge “Shockwave Terapi - Enkelt ydelse (DKK 850,00) for at komme ind til den rette behandler.

Bemærk at første behandling er en konsultation med vores sygeplejerske samt behandling med en varighed på 60 min i alt. Får man ikke behandling, betaler man 500 kr. for konsultationen.

Vi tager imod MobilePay, ellers fremsendes der en regning.

Book tid